Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,5 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,7
Comfort
8,2
Locatie accommodatie
8,6
Faciliteiten
8,3
Personeel
8,8
Waar voor uw geld
8,3
Beoordelingen
    Marc
    nl
    6,2
    1 oktober 2017
    Oke
    Kamer is klein en daardoor benauwd.
    Het wijnarrangement, top een 10. De natuurlijke grot, erg leuk en smaakvol.
    nl
    9,2
    22 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ruud
    it
    10
    25 juni 2017
    Niks
    De haven wascprachtig
    Stephanie
    be
    9,6
    18 juni 2017
    Mooie kamer in een prachtig gerenoveerd pand
    Door de stad Sciacca rijden met de wagen was niet evident, je kan niet aan de accommodatie parkeren. Het personeel was echter heel behulpzaam en vertelde ons waar we zonder probleem de wagen konden parkeren om dan te voet onze weg verder te zetten.
    Gastvrouw is heel hartelijk, kamers zijn zeer net & mooi ingericht
    Claudine
    be
    7,1
    9 juni 2017
    Onthaal kon heel wat hartelijker geweest zijn. Het was zeer moeilijk om met de gps de locatie te vinden. De gastvrouw had een mail gestuurd, maar onderweg is er geen wifi of internet vandaar dat we echt veel tijd en energie gestoken hebben in het vinden van de locatie. tip: gps coördinaten via booking.com meedelen. Er was tevens discussie ivm ontbijt. Op de hoofdpagina van booking staat dat het ontbijt inclusief is, maar voor bepaalde kamertypes is dit niet zo en wordt dit in het Italaans vermeld!
    Onthaal was vrij streng; gastvrouw is van Duitse origine en deed me wat denken aan een militairregime. vrouw straalt vooral gezag uit ipv gezelligheid. Locatie is heel speciaal en zeer mooi, op dit vlak zeker een aanrader.
    Annemieke
    nl
    8,3
    5 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Harm
    nl
    8,3
    19 oktober 2016
    Prima verblijf met goed ontbijt midden in het gezellige Sciacca.
    Douche was wat aan de kleine kant. Wij hebben een gewoon postuur, maar we kunnen ons voorstellen dat het voor de iets bredere medemens wat aan de krappe kant is.
    Midden in het centrum. Top! Prima uitvalsbasis om andere steden te bezoeken. Handige tips ontvangen van Lisa. Heerlijk ontbijt. Navigatie uitschakelen, anders kom je er niet.
    Joannes
    nl
    9,6
    14 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    JOZEF
    be
    8,3
    16 september 2016
    Warm welkom.
    Wat groter licht naast bed zou iets gemakkelijker zijn om nog te lezen .
    De ligging midden in centrum en toch absolute rust binnen. Gevarieerd ontbijt voor Siciliaanse norm.Vriendelijke bediening . Je 'voelt' je welkom van in het begin
Sluiten